Baansnel is gelanceerd!

Baansnel is gelanceerd!

De website van Baansnel is officieel gelanceerd op 17 januari 2023! Functies zoals de vacaturebank zijn nog in ontwikkeling, maar we wouden, met trots, alvast iets aan jullie presenteren. Momenteel kun je op de website terecht voor informatie en blogs. Zodra we meer informatie hebben over de ontwikkelingen kan je dat terug vinden in de blogsectie. Voor nu hopen we dat je al een plezierige bezoekerservaring hebt!

Wie zijn wij?

Via Baan Snel vind je binnenkort makkelijk de meest toffe banen bij jou in de buurt.

Toe aan een nieuwe baan of al een tijdje op zoek? Dan ben je op de juiste plek. Baan Snel is een platform dat bedrijven aan medewerkers koppelt zonder enige poespas. Bedrijven plaatsen vacatures en potentiële medewerkers gaan solliciteren: makkelijker dan dat wordt het niet. We zijn momenteel bezig met het maken van deze systemen en willen ervoor zorgen dat het meteen naar behoren werkt. Wij willen er alles aan doen om de zoektocht naar die ideale baan zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Tot de juiste systemen zijn geïmplementeerd kan je ook op Baansnel terecht voor alle informatie die je zoekt over het sollicitatieproces. Van het schrijven van een goede sollicitatiebrief, de voorbereiding op het gesprek en het maken van een uitnodigende vacature. Mis je een onderwerp? Neem gerust contact met ons op, we staan altijd open voor suggesties en feedback.

Het ontstaan van Baansnel

Na het aanhoren van griezel verhalen over vrienden en familieleden die op zoek zijn naar een baan gecombineerd met het feit dat we op zoek waren naar een nieuwe uitdaging werd het al vrij snel duidelijk: we moeten een vacaturebank maken die het leven makkelijker maakt voor zowel sollicitanten als wervende bedrijven.

Een project waarin we al onze creativiteit, passie en honger naar een goede uitdaging kwijt kunnen terwijl we ook jou kunnen helpen, dat klinkt voor ons als een win-win.

Wanneer kunnen vacatures geplaatst en gevonden worden?

We doen ons best om dit zo snel mogelijk te realiseren. Er komt nogal wat kijken bij het maken van een goed werkend en vooral gebruiksvriendelijk systeem. We nemen liever onze tijd om ervoor te zorgen dat het meteen klopt en goed voelt: dus we vragen jullie geduld.

Tot die tijd willen we jullie wel van informatie voorzien die de zoektocht naar de ideale baan of kandidaat wat makkelijker maakt.